![]() |
|
|
||||
|
||||
|
İkinci parti ENDUROAD t-shirt'lerimiz de hazır
![]() T-shirt'ler, ilk parti t-shirtlerimizle aynı tasarımda olup; bir kaç estetik ve çarpıcı eklemeler yapılmıştır. Her bedende herkese uygun modeller yapılmıştır. Sitemiz üyesi olanlara t-shirtlerimiz 15 TL'dir. Talep eden herkese ilk toplantıda t-shirtleri verilecektir ![]() Acele edin ve bu güzel t-shirtleri kapın ![]() Bizlere taleplerinizi iletirken adet ve beden olarak bildirmeyi unutmayınız. Bedenlerimiz: 3XL (Dexter) 2XL (nizam) XL (Arapprensi) L (jimmy) M (halkedon, derkunt) S (Arapprensesi) XS (YavruKartal) ------------------------------------------------------- Talep Listesi: 01. Dexter - 3XL (1 Adet) 02. Super Mario - 3XL (1 Adet) & L (1 Adet) 03. altinel - 2XL (2 Adet) 04. Arapprensi - XL (1 Adet) 05. Arapprensesi - S (1 Adet) |
|
|
||||
|
||||
|
bir adet 2 xl de bana lütfen
|
|
|
||||
|
||||
|
bari resminide koy da fikrimiz olsun.. beğenirsem alıcam
|
||||
|
||||
|
Talep Listesi:
01. Dexter - 3XL (1 Adet) 02. Super Mario - 3XL (1 Adet) & L (1 Adet) 03. altinel - 2XL (2 Adet) 04. Arapprensi - XL (1 Adet) 05. Arapprensesi - S (1 Adet) 06. eskikurt - 2XL (1 Adet) |
|
|
|||
|
|||
|
evet arkadaşlar t shirtlerimiz asagıdaki gibidir . %100 pamuk olup ter emici özelliğe sahiptir , kesinlikle boyama akma kokma yapmaz , tersten yıkayıp terseten ütülediğiniz sürece uzun yıllar giyebilirsiniz . Simdiden güle güle kullanın
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Lütfen,1 adet 2xl alayım.Tşk.
|
|
|
||||
|
||||
|
Talep Listesi:
01. Dexter - 3XL (1 Adet) 02. Super Mario - 3XL (1 Adet) & L (1 Adet) 03. altinel - 2XL (2 Adet) 04. Arapprensi - XL (1 Adet) 05. Arapprensesi - S (1 Adet) 06. eskikurt - 2XL (1 Adet) 07. nizam - 2XL (1 Adet) |
|
|
||||
|
||||
|
bende istiyorum ama gerçekten bedeni XS ise istiyorum öbürü çok rahat ama biraz büyükçe
)) sonra içini nie dolduramıyorum die kompleks sahibi bir kimse olucam
|
|
|
||||
|
||||
|
2 adt. L beden talep ediyorum başkanım
|
||||
|
||||
|
Talep Listesi:
01. Dexter - 3XL (1 Adet) (+ teslim edildi) 02. Super Mario - 3XL (1 Adet) & L (1 Adet) (+ teslim edildi) 03. altinel - 2XL (2 Adet) (+ teslim edildi) 04. Arapprensi - XL (1 Adet) (+ teslim edilmedi) 05. Arapprensesi - S (1 Adet) (+ teslim edilmedi) 06. eskikurt - 2XL (1 Adet) (+ teslim edilmedi) 07. nizam - 2XL (1 Adet) (+ teslim edilmedi) 08. YavruKartal - XS (1 Adet) (+ teslim edilmedi) 09. enduroman - 2XL (2 Adet) (+ teslim edilmedi) 10. enduroadance - 3XL (1 Adet) (+ teslim edilmedi) YavruKartal, XS sana olacaktır ![]() enduroman, sana da L olmaz koçum 2XL yazdım ![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|