![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Türkiye Enduro Şampiyonası
1. Ayak Yarışları - 1. Gün 7 Mart 2009 Cumartesi Kemer/Antalya Sezonun ilk yarışı olması sebebiyle oldukça önemli bir yarış. Bugün (07.03.2009 / Cumartesi), yarınki yarışın antrenman ve sıralama turu yapılacak Kemer parkurunda. Geçen pazar (01.03.2009) muhteşem bir havada antrenman yapılmıştı ama bugün kuvvetli esen lodos, bulutları topladı Antalya ve çevresine. Yağmur ha yağdı ha yağacak derken, bulutların arasında 1-2 dakikalığına görünen güneşle harekete geçtim ve 10 dk. içinde yola koyulmuştum bile. Geç kalmama rağmen önümdeki 30 km'lik yolun nasıl göründüğünü belgelemek istedim. Her an yağmur bastırabilir. ![]() 20 dk. sonra parkurdayım. İtfaiye, ambulans, jandarma hazır bekliyor. ![]() Yiyecek içecek çarşısı da kurulmuş. ![]() KEMK her yarışta organizasyonu daha da geliştiriyor. Üzeri tenteli bir tribün gelmiş bu sefer de. ![]() Yarışın sunucusu Ölüdeniz'den Sadık Özdemir bu işi o kadar iyi yapıyor ki artık onun anonsları arar oldu kulaklarımız. Muğla'dan gelen hakemlerle bir arada... ![]() Tolga Tolon ve Ömer Nizam yönetimde... ![]() Yarış sorumlusu KEMK Başkanı Semih Özdemir yardımcılarına talimat verirken. ![]() ![]() Padok alanında antrenmandan dönen sporcular... ![]() Burak Özdemir boynundaki rahatsızlık nedeni ile iddiasız olarak katılıyor yarışa. Asıl hedefi Erzberg... ![]() Ölüdeniz'den Kunter Kuşçu. ![]() Kemer'in tüm yarışlarında gönüllü olarak çalışan sevgili Halit... ![]() Antalya MSK'dan Davut Kara, Şeref Akar ve Yılmaz Kaya... ![]() Yamaha TTR 250 ile Antalya MSK'dan İbrahim Taş... ![]() Burada neler oluyor? Bu BMW 450'yi tanıyorum ben. Herkes neden toplanmış bu motorum başında? ![]() Evet, bu Burak Özel... Çok düşünceli bir durumda, "Hoşgeldin Burak" diye sesleniyorum ama duymuyor çünkü çok sıkıntılı. Antrenmanda BMW nin vites mili kırılmış. ![]() Türkiye Enduro Yarışları'na bu yıl girmeyeceğini söylemişti ama fikrini değiştirmiş sanırım. Onu burada görmek çok keyifli bizim için ama onun keyfini kaçırmış bu durum. Daha sonra bu duruma çözüm bulunuyor. Beraber geldiği Murat Kızak'ın KTM'si ile katılacak yarışa. ![]() Bu da padok bekçisi herhalde ![]() Yağmur her an yağabilir gibi görünüyor. ![]() Yarışa ilgi büyük. Özellikle Kemer'li gençler bu parkurda bisikletleriyle antrenman yapıyorlar ağabeyleri burada yokken. Onlar yarının yarışıçıları olacak. ![]() Son antrenman turlarının ardından sıralama turu ile devam edildi. Bu kadar laf yeter. Sizi fotoğraflarla başbaşa bırakayım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarın (8 Mart 2009 / Pazar), yarış gününde görüşmek üzere. |
|
|
||||
|
||||
|
Evet, sezonun bu ilk yarışı ile perdeyi açtık
![]() Ellerine sağlık Harduro ![]() Paylaşımın yine harika ![]() Lakin bu görseller bizi pek bir üzüyor ![]() Bakıyoruz bakıyoruz içimiz ağlıyor yahu ![]() Şaka bir yana "Şimdi Kemer'de olmak vardı anasını satiyim" gibisinden oluyor insan ![]() Yarışı adeta yaşattın bize ![]() Mil kıran BMW 450 benim rüyam. Fuarda herkes race motorlarla ilgilenirken ben sadece ve sadece mx'lerle ilgilendim. En çok da BMW 450 ile... Lakin bu mil kırma olayı çok midemi bulandırdı. Olayı biraz detaylandıranbilir misin acaba??? Bugünki yarışta tüm sporculara başarılar diliyorum. Umarım bir sorun, kaza olmadan hakedenin, hakettiği dereceleri aldığı bir yarış olur
|
|
|
||||
|
||||
|
teşekkürler dostum süper bir yarış ve süper bir sunum olmuş emeğine sağlık herkesin
|
|
|
||||
|
||||
|
Türkiye Enduro Şampiyonası
1. Ayak Yarışları - 2. Gün 8 Mart 2009 Pazar Kemer/Antalya Bugün (08.03.2009) sezonun açılışını yaptığımız yarışların ikinci günü. Ve ikinci gün ile sezon açılışı sonlandırıyoruz. Çok fazla vakit kaybetmeden yola koyulma zamanı ufak ufak... Güzel bir gün, güneş yüzünü gösteriyor ama yağmur yağma ihtimali yine de var gibi. Fazla geç kalmadan Kemer yolunu tutuyorum. Padok alanı çok kalabalık. ![]() 2. etabın son yarışçıları çıkıyorlar. ![]() Burak Özel'in BMW'si dünün ve bugünün konusu.. ![]() 3. ve son etap aşağıdaki sıra ile başlıyor: 9 - Burak Özdemir 43 - Kunter Kuşçu 10 - İsmail Özgül 100 - Şakir Şenkalaycı 48 - Serkan Özdemir 77 - Mehmet Özdemir 211 - Ömer Salmaz 1 - Burak Özel 15 - Ali Deveci 206 - İbrahim Taş 7 - Ahmet Tahir Tugayoğlu 72 - Ali Özgül 55 - Mahmut Etkin 6 - Orhan Serman Özdemir 117 - Bülent Dönmez 203 - Erol Söğüt 32 - Şeref Akar 36 - Eyüp Murat Canlı 25 - Özcan Eraslan 199 - Mehmet Saygın 214 - Mehmet Çorbacı 200 - Ömer Örmeci 57 - Yılmaz Kaya 53 - Salim Kayacık 124 - Selçuk Pektaş 24 - Yücel Mertbilek 74 - Kaan Tuna 202 - Hasan Emiroğlu 215 - Engin Karcılar 52 - Salih Tat 33 - Oğuz Kağan Özbenli 213 - Ahmet Kayur 207 - Mehmet Koptur 91 - Hakan Kitapçı 76 - Paul Timothy Haroy 75 - Sıtkı Tuğcu 220 - Zeki Kurgan 209 - Nihat Üresin 82 - Ediz Güven 20 - Levent Koca 37 - Gökhan Güzelay 50 - Aydın Kafalı 55 - Okan Tan Önce seyirci parkurunda birkaç fotoğraf alıyorum... Boynunda sakatlık olmasına rağmen Burak Özdemir yine çok iyi derecelere sahip. ![]() ![]() ![]() Kunter Kuşçu ![]() Şakir Şenkalaycı ![]() ![]() Sonra da orman parkuruna giriyor ve ters yönde ilerleyerek karşıdan gelen yarışçıları sırasıyla görüntülüyorum. İşte Burak Özdemir ![]() Kunter Kuşçu ![]() Şakir Şenkalaycı ![]() Serkan Özdemir ![]() Burak Özel ![]() İsmail Özgül ![]() Ömer Salmaz ![]() ![]() İbrahim Taş ![]() Mehmet Özdemir ![]() Ali Deveci ![]() Ahmet Tahir Tugayoğlu ![]() Orhan Serman Özdemir ![]() Şeref Akar ![]() Bülent Dönmez ![]() Mahmut Etkin ![]() Eyüp Murat Canlı ![]() ![]() Benim gibi parkurun içini dolaşan Bülent ve Oğlu. Bülent' de ATV ile girecek yarışlara. ![]() Selçuk Pektaş ![]() ![]() Kaan Tuna ![]() ![]() Salim Kayacık ![]() ![]() ![]() ![]() Ömer Örmeci ![]() Oğuz Kağan Özbenli ![]() Yücel Mertbilek ![]() Mehmet Çorbacı ![]() Yılmaz Kaya ![]() Paul Timothy Haroy ![]() Salih Tat ![]() ![]() Engin Karcılar ![]() ![]() Gökhan Güzelay ![]() Ahmet Kayur ![]() Levent Koca ![]() Hakan Kitapçı ![]() Hasan Emiroğlu ![]() ![]() Mehmet Koptur ![]() ![]() Özcan Eraslan ![]() ![]() Eyüp Murat Canlı ![]() Selçuk Pektaş ![]() ![]() Daha sonra yağmur çiselemeye başlıyor.. Eve dönerken ıslanmak niyetinde değilim.. Antalya'ya yola çıkıyorum ödül törenini beklemeden. Daha sonra sonuçları ve ödül fotoğraflarını da buraya eklerim... Görüşmek üzere, sevgiyle kalın... |
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkürler Harduro fotolar 10 numara
keyifle sunumunu takip ediyorum..2. gün gazlamalarını parkura girerek iyi resimlemişsin
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|