![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ya Dexter,sen eskiden böyle değildin.Bir an önce resimleri yüklerdin.Öğlen oldu sende hala bir icraat yok.Olmuyor yani bilesin
|
||||
|
||||
|
Geliyor abi
|
|
|
||||
|
||||
|
Dexter,seni beklemekten yoruldum.Ben yükleyeyim bari
(Nasıl bu sefer işin kolayına kaçmamışım dimi )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Gelemedim.....
![]()
|
||||
|
||||
|
Buluşma noktasına gitmeden önce Küçükçekmece'de minik bir şekilde toplanıyoruz ve buluşma noktasına doğru yoldayız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buluşma noktasındayız. Epey kalabalık var. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miting alanına doğru yolculuk başlıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miting alanına giriş yapıyoruz ve yavaş yavaş kalabalıklaşıyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miting konuşmaları başlıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk230/keremulusoy/ENDUROAD /motosikletlileri-fark-edin-mitingi---01-02-2009/IMG_0591.jpg[/IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miting sorunsuz bir şekilde bitti ve artık dağılıyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miting sonrası üşüyen bedenleri ısıtmak, yorulan vücutları dinlendirmek, acıkan karınları doyurmak için bir yere giriyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Olmamış Dexter,resimlerin bir tanesi bile açılmıyor.otur yerine '' Sıfır ''
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Özür hocam
|
|
|
||||
|
||||
|
Bütün katılımcılara ve fotoğrafları paylaşanlara teşekkürler
|
||||
|
||||
|
bu bolumdeki butun resimleri motor ustunde usanmadan ceken ENDUROADANCE arkadasa tesekkurler
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() En önemlisi bu kadar katılımın sonunda umarım birileri birşeyleri fark etmiştir.. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|