![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Konu altinel tarafından (03.02.2009 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
bizden baya giden olmuşyaw ben grip oldum ayhan abi salya sümük vaziyetteyim gelemedim...yarın avcılarda görüşürüzz
|
||||
|
||||
|
miting güzelbi organizzasyonda fena deildi inşallah amacına ulaşır ve ayrıca daha kültürlü daha bilgili motorseverler artar bunun yanında...!
|
||||
|
||||
|
Eee Dexter,Yeşilköy Cafe resimleri nerede, bir tane bile koymamışsın.
|
||||
|
||||
|
havanın soguk olmasına ragmen baya katılım vardı, ama ben cok üşüdüm ve erken ayrıldım umarım bu kucuk toplulugun biraz da olsa sesi duyulur.
|
||||
|
||||
|
Siğortaya gidip inne olmadan gelme.Bugünü üşütmeden atlattık,senden kapmıyalım.Geçmiş olsun.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
admin daha sonra koyar herhalde...
Konu altinel tarafından (02.02.2009 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Admin ya,resimleri o koyar diye şartlandırmışım kendimi
|
|||
|
|||
|
levent ne haberlerde var nede gazetelerde..haybeye gitmiş olunmuş galiba...işte böyle bi toplum 3 bin motorcu gider kendini gösterir protesto eder ama bir tane gazate yazmaz bizi adam yerine koyan yok diye düşünüyorum...
|
||||
|
||||
|
bu da bendeki fotolar... katılım yoğundu... basının ilgisi fena değildi... kürsüden güzel şeyler söylendi... motosikletlilerin sesini duyurabilmesi için iyi bir başlangıç oldu... devamını getirmek için çabalayanların da her zaman yanında olacağım...
birçok dostla da karşılaştık, hal hatır sorduk, hasret giderdik.... buyrun resimler.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|