![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Sevgili arkadaşlar, MARMOK 2010, GOURMET RIDERS FESTİVALİ, çok farklı bir konseptte, Türkiyede bir ilk olarak, birbirinden güzel aktivitelerle, yurdumuzun en güzel yörelerinden biri olan, Günnüklü koyu / Göcek / FETHİYE de 11 - 13 Haziran 2010 tarihleri arasında düzenlenecektir. Eğlenceyi, yemek yemeği, yemek yapmayı seven ve de farklı lezzetlerin peşinde olan motosiklet tutkunları, festivalin tüm, program ve detaylarına. www.marmok.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bu festivalde tüm ENDUROAD dostlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Marmaristen sevgiler.. ![]() Güneş karaçetin Marmok başkanı |
|
|
||||
|
||||
|
O tarihlerde izin almaya çalışacağım
![]() Bu arada Güneş bey size ulaşmaya çalıştım ama telefonunuz ya değişti ya da bende yanlış kayıtlı ![]() Bana özel'den cep numaranızı gönderebilir misiniz..? Yardım etmemi istediğiniz her türlü konuda elimden geldiğince yardımcı olacağım
|
|
|
|||
|
|||
|
Sevgili dexter,
Telefonum 0 555 854 51 01 istediğiniz zaman arayabilir ve istediğiniz her şeyi sorabilirsin . Sizleri aramızda görmekten çok mutlu oluruz. kısmetse bu şubat fuarına değilde mart fuarına katılacağız. dostlarımızı Marmok standında görmekten mutluluk duyacağız. Festivali sizin öneri ve fikirlerinizle hep beraber organize edip hep beraber de eğleneceğiz. İnşallah. Marmaristen sevgiler..... Arkadaşlar bu arada sorusu olan her arkadaş çekinmeden arayıp festival ile ilgili sorularını sorabilir.. ![]() Güneş karaçetin Marmok Başkanı Konu motorcucelebi tarafından (05.02.2010 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sevgili, dostlar ilgi ve alakanız için çok teşekkürler...
|
|
|
|||
|
|||
|
Sevgili arkadaşlar,
Marmok 2010 festivalinin tanıtımı tüm dünya motosikletçileri ile paylaşılmaktadır. Google analytics verilerine göre 1- 20 şubat arası tüm dünyadan 633 ziyaret ve 5148 görüntülenme aldık. Tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. İzlenme Haritası
|
|
|
||||
|
||||
|
Güzel bir organizasyon olacağa benziyor
|
|
|
||||
|
||||
|
İnşallah orada olacağım
![]() Bu arada bu organizasyonu MARMOK ile ENDUROAD ortak mı düzenliyor? MARMOK'un kalitesini biliyorum ama ENDUROAD ile daha yeni tanıştım. MARMOK'un festival sitesinde de ENDUROAD ile ilgili herhangi bir şey göremedim de... Yetkili biri cevap verirse sevinirim
|
|
|
|||
|
|||
|
Sevgili Slash,
Bizler MARMOK olarak, bu festivalin organizasyonu için çalışmalarımıza 2 ay önce başladık. Bizlere bu organizasyonda destek veren tüm kulüp ve kişilerin fikir ve önerilerine açığız. ENDUROAD motosiklet kulübü de diğer motosiklet kulüpleri gibi, festivalin organizasyonu için manevi desteklerini bize en üst düzeyde sunuyor. Kendilerine, Marmok yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Güneş karaçetin Marmok Başkanı 0 555 854 51 01 |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|