![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Evet arkadaşlar bu senenin ilk gezisini, ŞANLI,ŞEREFLİ ŞEHİTLERİMİZE, yapıyoruz.
Yani ÇANAKKALE, 20-21 Mart (Cumartesi - Pazar) günü, konaklamalı... ![]() Toplanma Yerimiz: İstanbul Mahmutbey Gişeleri Toplanma Saati: 07:00 - 07:25 arası Hareket Saati: 07:30 Program: Kınalı'ya kadar otobandan. Sonrasında otoban'dan ayrılıp Tekirdağ'da kahvaltı yapıyoruz. 30 dakika kahvaltımızla birlite dinlenip tahmini 09:30 gibi Tekirdağ'dan yola devam ediyoruz. Öğlen yemeğini Gelibolu Çakırlar Lokantası'nda (ev yemekleri) yapıp otele yerleşmek üzere tekrar yola çıkıyoruz. Otele yerleştikten sonra zaman olursa (ve de açık olursa) Çimenlik kalesini gezmek gibi bir niyetimiz var. Eğer hava da iyi olursa akşam şehir turu yaparız. Esnafı biraz sevindirmek için sevdiklerimize hediye faslını da bu arada bitiririz Otel işine gelince... Sizin fikirlerinizi de alıp öyle karar verelim dedik. Seçeneklerimiz şunlar olabilir: 1- Gelibolu'da kalabiliriz. 2- Çanakkele Merkez'de kalabiliriz. 3- Şehitlik Abidesi'nin orada kalabiliriz. Önemli bir detay olarak da, 1 hafta içinde otel rezervasyonunu halletmeliyiz. Yoksa açıkta kalırız. Planımız budur başka fikri olan arkadaşlar varsa bekliyoruz. Katılımcı Listesi: 1. Kürşat Toraman (Honda NT 700 Deuville) 2. Super Mario +1 (Honda XL650V Transalp) 3. auditer +1 (Suzuki DL650 V-Strom) 4. Engin (Honda CBF 250) 5. İsmail +1(Suzuki DL650 V-Strom) 6. tolgakarala (BMW R1200GS) 7. saltuk+1 (BMW R1200LT) 8. altinel +1 (BMW R1150RT) Katılımlarınızı bekliyoruz. Not:Hava şartları uygun olursa son durum budur. Hava şartları kötü olduğu taktirde gezi iptal edilebilir. Geçen seneki etkinliğin görselleri için tıklayınız
1-EKMEK GİBİDİR, HERGÜN ARANIR ![]() 2-İLAÇ GİBİDİR, LAZIM OLUNCA ARANIR ![]() 3-MİKROP GİBİDİR, SİZ ARAMAYIN, O SİZİ BULUR ![]() Ayhan ALTINEL A RH (-) R 1150 RT BMW 34 TB 3703 Küçükçekmece/İSTANBUL Konu altinel tarafından (09.03.2010 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
Hadi bakalım hayırlısı, inşallah sezona güzel bir başlangıç yaparız.
Benim tercihim Çanakkale merkezde kalmaktan yana.. |
|
|
|||
|
|||
|
çok Güzel olacaga benziyor ama insallah yagmur yagmaz
benim de tercihim merkezde kalmaktan yana. Katılımlara göre otel rezervasyonunu yaptıralım derim ben.
|
||||
|
||||
|
Hani TR Riders,Turkbikers ve Enduroad olarak beraber gidilecekti.Niye ayırdınız kendinizi
TR Riders ve Turkbikers olarak bizim programımız belli oldu.Gelibolu Kum Hotel'de kalacağız.
|
|||
|
|||
|
Engin abi selamlar, evet aslında bizde öyle biliyorduk, organizatörümüz Ayhan abi bize; fuarda sizin görüştüğünüzü ve üç grubun birlikte gideceği konusunda sözlü anlaşıldıgını bildirdi fakat TR riders ve Turkbikers topiclerinde Enduroad olarka ismimize göremedik ayrıca Ayhan abi de sizinle dün konusmus.
Bununla birlikte yola cıkma saati bence gec, daha önceki Çanakkale gezilerimize dayanarak yolculugun 4 saat üzerine çıkacağını tahmin ediyorum dolayısı ile daha erken çıkıp cumaartesi öğleden sonrayı da kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Konaklama olarak Gelibolu Kum otel, sehrin cok dısında kalıyor. Ben merkeze daha yakın bir yerde kalmayı tercih ediyorum Cumartesi aksamını daha iyi degerlendirmek düsüncesi ile. Bu arada umarım yagmur camur olmaz bu kadar organizasyondan sonra birde yagmur yagarsa buyuk bir husran olur ![]()
|
||||
|
||||
|
Geliyorum ama Bursa üzerinden....Çanakkalede görüşmek üzere....
|
|||
|
|||
|
evet ali babacım bizde bi aksilik olmazsa sizinle geliyoruz orda nasılsa toplanılır sohbetler yapılır...
|
|
|
||||
|
||||
|
Katılımcı Listesi:
01. Kürşat Toraman (Honda NT 700 Deuville) 02. Super Mario +1 (Honda XL650V Transalp) 03. auditer +1 (Suzuki DL650 V-Strom) 04. Engin (Honda CBF 250) 05. İsmail (Suzuki DL650 V-Strom) 06. tolgakarala (BMW R1200GS) 07. saltuk (BMW R1200LT) 08. altinel +1 (BMW R1150RT) [b][size=3][color=DarkGreen] Konu altinel tarafından (09.03.2010 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|||
|
|||
|
Thetis kiminle gidiyorsun?
![]() Arkadaşlar,ben,sizlerle gelmeyi isterim her yere ve her zaman. Ama öyle 3 site 5 siteyle bu işler olmuyor,bunu geçen Çatalca daki balık buluşmasında gördük.
|
|||
|
|||
|
sevgilim demek vazgeçtin gitmekten neyse arkadaşlar artık başka organizasyonlara aşkım gitmiyosa bende gelemiyorum demektir....beyim ne derse o olur
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|