![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Çok keyif aldığım harika bir program oldu.
KATILIMCILAR: 1. Dexter (Yamaha XT 660 R) [ENDUROAD] 2. Arapprensi (Yamaha XT 660 R) [ENDUROAD] 3. Ahmet (Honda XL 1000 V Varadero) [EMOK] 4. Bahadır (Honda GoldWing) [Varadero Türkiye] Gezimize EMOK'dan ve Varadero Türkiye grubundan birer kişi de katıldı. Ahmet Abi de Bahadır Abi de, her grup gezisinde olmasını isteyeceğiniz harika insanlar. Ben kendi adıma onlarla bu geziyi bitirmiş olmaktan, onları tanımış olmaktan ve bir dahaki geziler için planları yapmış olmaktan çok mutluluk duydum. Her ikisine de teşekkür ediyorum. Gidiş geliş yolumuz boyunca hiç otobana girmeyip çoğunlukla köy yollarından gittik. Bu da seyrimizi daha keyifli kılan bir nokta oldu. Bol virajlı ve bozuk yollar hakimdi. Yol üzerinde girdiğimiz bir köfteci vardı. İsmini unuttum. (Nizam mıydı Nazmi miydi neydi???) Ben hayatımda böyle enfes köfte yemedim. Bir de bonusu var ![]() Ekmek kadayıflı kaymak ![]() O da süperdi doğrusu ![]() Kamp attığımız iki günde de muhteşem bir hava vardı. Bu noktada şanslıydık esasen. İlk gün çadırları kurduktan sonra şöyle bir alanı gezdik. Yayla çok güzel ama tek eksiği su olmaması. Nehir, göl vs... gibi hiç bir kaynak yok. Tüm bunların dışında da güvenlik tedbirleri çok zayıf. Neyseki bir sorun yaşamadık. XT'leri şöyle bir parkurlara soktuk. Lastiklerin zaafiyeti hemen kendini gösterdi. Tourance'lerin ıslak zemin kabiliyeti sıfır nerdeyse. Çok fazla zorlamadık ama Arapprensi arkaşım fazla zorlayaraktan ilk siftahını yaptı. Hem de 100 kişinin önünde. Kendisi deteyları verecektir ![]() Gece kamp eteşimizle beraber koyu bir muhabbetin esiri olduk. Mükemmel bir sucuk partisi de cabasıydı ![]() Gecenin ileleyen saatlerinde de 4x4'lerin yarışları başladı. Parkur çok zengin olmasa da biraz heyecan yaşattı diyebilirim. Cross'lar sahneye çıkmadı. Onların programının pazar günü sabahtan yapılacağı söylendi. Gece 1 gibi çadırlara girip tulumları çektik. Sabah 6'da 2 zamanlı spesiyal cross'lar antrenmanlara başladı. Sabah iyi yardırdılar valla ![]() Çorba, çay ve sucuk ile kahvaltımızı yaptık. İki gün ard arda yenilen sucuklardan sonra halimizi siz düşünün artık ![]() Ordan tekrar parkur alanına gittik. Cross'ları seyretmeyi umarak. Lakin cross yarışlarının, katılımın az olmasında dolayı yapılmayacağını öğrendik ![]() Yarış parkurunda biraz daha 4x4'leri izledikten sonra kamp alanına dönüp toparlanmaya başladık. Eşyaları toplayıp çadırları da motorlara yükledikten sonra yola çıktık. Harika bir hava olması yolculuğumuzu daha da keyifli kıldı. Dönüşte, gidiş yolunda uğradığımız köfteciye tekrar uğrayıp ekmek kadayıflı kaymak yiyeceğimi hayal edip durmuştum. Lakin oarayı es geçeceğimizi vapura bindiğimizde öğrendim ki bu da benim için büyük bir hayal kırıklığı ve yıkıntı oldu ![]() Özetlemek gerekirse harika bir program oldu benim açımdan. İkide harika arkadaş edindim, en güzel yanı da bu oldu bu gezinin. Vapurda yeni planlar yaptık. Yakın zamanda bir kamp yapma ihtimalimiz olabilir ![]() GÖRSELLER: Kampa giriş yaptığımız ilk gün ve çadırlarımızı hazırlıyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Partnerlerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamp alanında parkurda turlamaya başladık. ![]() ![]() ![]() ![]() Çok değişik bir çadır ile karşılaşıyoruz ve bu çok ilgimizi çekiyor ![]() Çadır çok güzel, çok kullanışlı ama 4000 YTL gibi bir fiyatı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alanı turlamaya devam ediyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalıbına göre motosiklet, bu olmasa gerek ![]() ![]() ![]() Alanı keşfetmeye devam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() XT'leri parkura sokuyoruz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve kampların olmazsa olmazı ![]() Kamp ateşi ![]() ![]() ![]() Kamp ateşi ve XT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki kardeş, yorucu bir günden sonra dinleniyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() KTM'nin efsanelerinden... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. gün ve yine yarış alanındayız. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu velet bu motoru deli kullanıyordu yalnız ![]() ![]() Hangimiz en kirli kavgası yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamptan ayrıldık ve Topçular Feribotu'ndayız. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İSTANBUL'DAYIZ... ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Sağ sağlim gittik geldik...
Yollar ve doğa tam bir rüya gibiydi, tadı damağımızda kaldı... Doğanın her rengini izleme şansımız oldu. Gündüz güneşli ve sıcak olduğu kadar, gece bir o kadarda epey soğuktu. 4 dereceye düştüğünü tahmin ediyorum... Ama İSOFF'un düzenlediği off-road oyunlarını izlemek herşeye değerdi ![]() Yarış anındaki kareleri yakında ekleyeceğiz... |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar tekerinize sağlık.
Güzel olmuşa benziyor. Temiz hava depolamışınızdır. Ama böyle yerlere yanlız gidilmez. Partnerinizi de alın daha güzel olur. Havalar soğuk üşürsünüz. mazallah hasta olursunuz. Benden size abi tavsiyesi.
1-EKMEK GİBİDİR, HERGÜN ARANIR ![]() 2-İLAÇ GİBİDİR, LAZIM OLUNCA ARANIR ![]() 3-MİKROP GİBİDİR, SİZ ARAMAYIN, O SİZİ BULUR ![]() Ayhan ALTINEL A RH (-) R 1150 RT BMW 34 TB 3703 Küçükçekmece/İSTANBUL |
|
|
||||
|
||||
|
Güzel olmuş Dex
![]() Gene o tulumu giymişsin. Maazallah bir gün düşeceksin bi kanalizasyona ![]() Ne kadar boru varsa tamirlersin artık ![]() Katılım nasıldı, kalabalık mıydı? Gürcan nasıl düştü? Anlatsanıza...
|
||||
|
||||
|
Çadırlarımızı kurup eşyalarımızı yerleştirdikten sonra etrafı bir gezelim hem de parkurları ufaktan bir test edelim dedik Dexter'le.... ![]() Biraz adrenalin yaşayayım ve arkamdan gelen Dexter'e biraz da görsel şölen sunayım diye çiğ yağmış çimenlerin üzerinde yanlaya yanlaya uzarkeeeeen....... Öyle bir yanlamışımki, motorumun ön tekeri geliş yönüme kadar döndü. En son Dexter'in iri gözlerini hatırlıyorum... Henüz düşmeden burun buruna geldik çünkü ![]() Az kalsın o da duramayıp beni eziyordu ![]() Yattığım yer halı gibi çimelik olduğudan motor çizilmedi, ben çamurlanmadım bile ![]() O gün hem İSOFF organizasyonun hem de motorumun ilk siftahını yaptım
Konu Arapprensi tarafından (03.11.2008 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben de akşama 4x4'lerin off-road yarışlarının görsellerini ekleyeceğim
|
|
|
|||
|
|||
|
Vallahi arkadaşlar tekerinize sağlık, çok güzel kareler içim kaldı doğrusu.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| çadırlı kamp, doğa gezileri, enduro, enduro gezileri, enduroad, enduroad gezileri, enduroad.org, enduroad.org gezileri, endurocu, ercova yaylası, motosiklet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|