![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Çok harika bir gezi oldu
![]() Gelemeyenler çok şey kaçırdı ![]() Katılımcılar: griffin Arapprensi Dexter traix23 İkiteker grubundan 4 arkadaş Hava çok güzeldi, tam gezmelik bir gündü ve biz de bunu değerlendirmiş olduk ![]() Yalnız köy yollarında yollar çok kaygandı soğuktan dolayı ![]() Neyseki hiç bir sorun yaşamadık... OMM Riders'ın gelenekselleştirdiği Deli Sürüşü'ne bu yıl 70-75 civarında motor katıldı. Şile Liman'daki cafe'de kahvaltı edildi ve sonrasında genelde gruplar kendi rotalarını çizdiler. Biz de oradan Ağva'ya doğru yol aldık. Dönüş yolunda zincirim çıktı, tek problemimiz buydu. Neyseki onda da çok sorun yaşamadık ama 30 dakika kadar vakit kaybettik ![]() Bana yardım ettikleri için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ![]() TR Riders'den Candoğan arkadaşıma ise, yol boyunca benim temposuz sürüşüme katlandığı için, özellikle teşekkür ediyorum ![]() Bendeki görseller çok az. Esasen ben hiç fotoğraf makinasını kullanmadım. Fotoğraf çekme işini Arapprensi üstlendiği için işi ona bıraktık. Ben numunelik olsun diye bendekileri ekliyorum ama asıl materyaller Arapprensi'nde ![]() İşte Görseller: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
güzel resimler paylaşım için teşekkürler
adminimiz gene küçük kazalar atlatmış ![]() allahtan bişeyi yok
|
||||
|
||||
|
Dexter bana söyliyecek söz bırakmamışsın iyiki yorgunluktan
mecalim kalmamıştı zaten ![]() ![]() ![]() Ahhan bendeki ressimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Arapprensi tarafından (18.12.2009 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
||||
|
||||
|
Admin dediğin moderatörünün yükünü hafifletmetledir zaten
![]() Ya da tam tersi miydi ![]() Videolar ne alemde???? |
|
|
||||
|
||||
|
Tebrikler, adına yakışır bir sürüş olmuş ... hepinizin eline deklanşörüne ve tekerine sağlık diyor, Yeni 2009 Yılınızı Kutluyor kazasız belasız bol motosikletli günler diliyorum...
|
|
|
||||
|
||||
|
Adamlar buz tutmasın diye öyle bi tuzlamışlarki yolu mıcırlı yola dönmüş yaradana sığınıp öyle girdik bir ara virajlara
![]() Fotoğraflar için teşekkürler sonraki gezilerde görüşmek üzere.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Bir ara önü hiç tutamadım ![]() Virajlar epey sıkıntı oldu dönüş yolunda!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Ya Candoğan'a niye misafir sanatçı muamelesi yapıyorsunuzki.Yok TR Riders'dan katıldı falan yazıyorsunuz.Candoğan'ı Enduroad üyesi yapmıştık.(traix23 nick'i ile) O artık öz evladınız
|
||||
|
||||
|
aaaaa traix23 o mu????
![]() çok pardon yaaaaa
|
|
|
||||
|
||||
|
Candoğan dün söyledi işlerinin yoğunluğundan siteye pek giremiyormuş..
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|