![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar,
TR Riders Grubu Üyelerimizden sevgili Taner Kerti'nin motoru malesef bugün Merter'de evinin otoparkından çalınmıştır.Lütfen trafikte gördüğümüz F 650 GS'lere dikkatlice bakalım.Bir ihtimal karşımıza çıkabilir. Taner'in motoru ile ilgili vergiği bilgiler şöyle Plakası: 34 TB 9735 BMW F 650 GS Mavi JANTLAR EGSOZLAR MAT SİYAH taner.kerti@hotmail.com 0532 723 47 50 Motorun fotoları ![]() ![]() ![]() Arkadaşımıza geçmiş olsun der,tez zamanda motorunun bulunmasını dileriz. Taner, motoru çalınmasa idi Çanakkale Gezisine katılacaktı. Ama kimbilir belki bulunur da gelebilir geziye inşallah
|
|||
|
|||
|
cok üzücü , aynı durum Ali babanın da basına gelmisti. Calanların elleri kırılsın insallah, umarım en kısa zamanda bulunur.
|
||||
|
||||
|
Ah beeee!!!!!
Çok üzüldüm vallaha ![]() Gözüm yollarda olacak.... Bunu yapanların elleri kırılsın!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
üzüldüm tez zamanda bulunur inşaallah,
taner satılığada çıkarmıştı motoru.
1-EKMEK GİBİDİR, HERGÜN ARANIR ![]() 2-İLAÇ GİBİDİR, LAZIM OLUNCA ARANIR ![]() 3-MİKROP GİBİDİR, SİZ ARAMAYIN, O SİZİ BULUR ![]() Ayhan ALTINEL A RH (-) R 1150 RT BMW 34 TB 3703 Küçükçekmece/İSTANBUL |
|
|
||||
|
||||
|
Gözümüz yollarda mat jantlıların tümüne bakıyorum..
|
|
|
|||
|
|||
|
simdiye coktan yedek parca olmustur, gecmis olsun arkadasimiza tekrardan...
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|||
|
|||
|
sen de biliyosun abi bunun bole oldugunu, bu tip motorlar yedek parca acisindan cok kullanilan motorlar calan da salak degil ya gezmek icin almamistir herhalde
![]() butun olarak satmaya kalksa satamaz direk parcalarini satmaca, ole gercekler acidir yapicak bi sey yok, onun icin kasko yaptirmakta fayda var hem ayrica ben oyle yoldan gecen motorlara bakipta motor bulani hic duymadim acikcasi ki bi de bu motor diger f650'ler gibi de degil, -modifiye edilmiş- direk farkedilicek bir motor, calan adam aman bi bebek sahilinde tur atiyim demez diye tahmin ediyorum
Konu tolgakarala tarafından (16.03.2010 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|