![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Şimdi geldim....
![]() Herkes için herşey için teşekkür ederim ![]() Yorgunluğuma değdi doğrusu ![]() Benim için çok sıkıntılı başladı gece ![]() Herşey ters gitti başlarda ![]() Ama neyseki sonlarda hallettik ve güzel tepkiler alınca da sıkıntı yerini mutluluğa bıraktı ![]() Pasta sanırım çok beğenildi ![]() Ve sonra da Ahmet'den mini bir konser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende çok resim varmış. Ancak Facebook'da Turkey Riders Fotoğraf Arşivine yükleyebildim. Dexter sana zahmet oradan alırsın artık veya istiyorsan rapidshare'e atıp linkini vereyim.
Linkleri http://www.facebook.com/album.php?ai...3&id=560154521 http://www.facebook.com/photos.php?i...0&id=560154521
|
||||
|
||||
|
ve hepi ending
![]() resmi açılışımız da yapılmış oldu
|
||||
|
||||
|
Eee hani resimler. Valla bakacağım diye erkenden kalktım. Noldu Dexter yine teknik bir arızamı çıktı
|
||||
|
||||
|
bendeki resimleri eklicem çok fazla var o yüzden uzun sürüyor
|
|
|
||||
|
||||
|
Canı gönülden gelmeyi çok arzu ettim hatta Gürcanla konuştuk fakat fizik tedaviye başladım ve seans tam 2 saat sürüyor bittiğindede bir hayli yorgun oluyorum o yüzden gene aranızda olamadım fakat gönlüm sizlerleydi....Şimdi resimleri bekliyorum.
|
||||
|
||||
|
Ali Baba Merhaba,
Facebook'da varsan benim mesajımdaki linklerden giderek benim çektiğim resimleri görebilirsin
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
Görseller 1. mesaja eklenmiştir...